fbpx

Reset Password

click to enable zoom
Loading Maps
We didn't find any results
open map

Iskoristite puni potencijal svoje inekretnine

Privucite više gostiju i ostvarite veći prihod od najma pridruživanjem obitelji Golden Leaf

Zaradite više novca od iznajmljivanja svoje nekretnine

Dopustite Golden Leaf-u da plasira vašu nekretninu i vidite rezultate. Bez obaveza. Pustite nas da učinimo sve ili samo malo. Naša filozofija je da bismo mi trebali zarađivati samo ako Vi zarađujete, tako da ne naplaćujemo fiksne ili skrivene naknade i radimo samo uz proviziju. Učlanjenje je besplatno, pa što čekate.
Old Tree Villa living
people

“Sa Golden Leafom surađujemo već 5 godina i jako smo zadovoljni njihovim uslugama. Ne razmišljamo o tome da ih zamijenimo”.

Brian & Tina Hiltich / Vlasnici “Old Tree Villa” u Zavali

Old Tree Villa

Marriott Homes & Villas

Golden Leaf je službeni partner Homes & Villas by Marriott International. Koristeći snagu najvećeg lanca luksuznih hotela na svijetu, gostima nudimo neviđen doseg.

Matterport Logo

Tehnologija u turizmu

Uvijek nastojimo biti korak ispred konkurencije osnažujući naše partnere da koriste najnovije tehnologije ne samo za plasiranje svojih nekretnina za iznajmljivanje, već i u svakodnevnom poslovanju.
golden leaf logo

Članstvo bez rizika

Isprobajte nas bez rizika i muke. Vodimo računa o svim detaljima i pružamo transparentne i konstruktivne povratne informacije. Pridruživanje je besplatno i mi ne zarađujemo novac osim ako vi ne zarađujete.

Radimo samo s najboljima

we only with with the best