fbpx

Reset Password

click to enable zoom
Loading Maps
We didn't find any results
open map

SMART COVID-19 Politika putovanja

10/02/2022 by Max Sprung

Ovdje u Golden Leaf Properties znamo da bi ovo mogla biti još jedna teška godina za industriju putovanja i turizma. Zbog toga smo razvili plan putovanja u 3 točke za COVID-19 koji će našim gostima omogućiti da bezbrižno rezerviraju naše objekte. Prvo je sigurnost gostiju jer nam je to prioritet. Drugo je rješavanje mogućnosti da letovi budu otkazani i da obvezna karantena može biti faktor ako se situacija još jednom pogorša. Treće je da našim gosti budu mirni jer znaju da su dobili najbolju moguću cijenu i uvjete rezervacije. Budući da radimo samo izravno s vlasnicima i upraviteljima nekretnina, u mogućnosti smo dogovoriti najbolju cijenu i uvjete rezervacije za svakog našeg gosta koji rezervira izravno preko nas.

Sigurnost gostiju

Naša odgovornost prema gostima započinje prije nego što stignu u našu nekretninu. Zbog toga uvodimo novi odjeljak pod našim oglasima pod nazivom „Poboljšano čišćenje i sigurnost gostiju“. Za svaku smo nekretninu dodali sljedeće opcijei:

 • Je li nekretninaa profesionalno očišćena?
 • Je li imovina očišćena dezinficijensom?
 • Jesu li posteljina i ručnici oprani na 60 ° C / 140 ° F?
 • Je li dostupno dezinfekcijsko sredstvo za ruke u nekretnini?
 • Jesu li dostupne zaštitne rukavice za goste?
 • Jesu li gostima dostupne maske za lice?
 • Je li moguća beskontaktna prijava / odjava?

Ako su dostupne sve ili neke opcije , bit će prikazane u Istaknutom odjeljku oglašene nekretnine na sljedeći način:

Također educiramo naše osoblje i dijelimo smjernice za čišćenje našim vlasnicima nekretnina kako bismo ih naučili kako dezinficirati imovinu između gostiju.

Pripremili smo članak kako bismo informirali sve naše goste koje sigurnosne smjernice poduzimamo i našu kontinuiranu predanost njima:

COVID-19 REZERVACIJE BEZ RIZIKA

Putovanje i rezervacija smještaja tijekom ove pandemije sve je samo ne jednostavno. Budućnost je neizvjesna i nitko ne može predvidjeti što će biti sutra, a kamoli što će se dogoditi za nekoliko mjeseci. Nadamo se da će cijepljenje većini nas omogućiti da počnemo putovati i kretati se bez brige ili socijalne distance. No, iako ne znamo što će donijeti budućnost, još uvijek možemo planirati unaprijed s našom COVID-19 politikom putovanja.

KAKO TO FUNKCIONIRA

Nećete vidjeti promjenu u politici otkazivanja na samom popisu, već ćete nas tijekom procesa rezervacije kontaktirati i reći za koju nekretninu ste zainteresirani za rezervaciju. Zatim ćemo odmah kontaktirati vlasnika i vidjeti koja je najbolja politika otkazivanja koju možemo ponuditi. Međutim, evo nekoliko smjernica:

BESPLATNO OTKAZIVANJE ILI BON ZA PUTOVANJA up to 14 days before arrival if any of the following situations occur:

 1. Potrebna je samoizolavija nakon povratka iz Hrvatske
 2. Granice su zatvorene, a kretanje je ograničeno u zemlji i izvan nje (bilo matična država ili Hrvatska)
 3. Otkazane su sve mogućnosti leta i gosti više ne mogu doputovati u Hrvatsku
 4. Član obitelji ili putnik preminuo je ili je hospitaliziran zbog COVID-19 mjesec dana prije datuma prijave (potreban dokaz)

JAMSTVO NAJBOLJE CIJENE

Ako pronađete nekretninu koju želite rezervirati kod nas jeftinije bilo gdje drugdje online, uvijek ćemo uskladiti cijenu s tom i dati vam bocu hrvatskog pjenušca kao znak naših stalnih napora da pružimo najbolju uslugu online. Gosti trebaju poslati poveznicu na web stranicu koja je ponudila jeftiniji smještaj, a mi ćemo to provjeriti kako bismo bili sigurni da nije pogreška ili prijevara.