fbpx

Reset Password

click to enable zoom
Loading Maps
We didn't find any results
open map
Your search results

O nama

Hrvatska tvrtka za upravljanje vrhunskim nekretninama u turizmu

Golden Leaf osigurava da se naši klijenti mogu opustiti dok se mi brinemo o njihovoj investiciji.  Usluge koje uključuju marketing i promociju, upravljanje procesom iznajmljivanja nekretnine uz osiguranje kvalitete kako bi cijene i popunjenost bili maksimalni a gosti zadovoljni su fokus naše suradnje. Mi kontroliramo cijeli proces izmjene gostiju u jedinici uključujući čišćenje prije dolaska novih gostiju i obradu posteljine, a istovremeno je osigurana profesionalna i pravovremena komunikacija s gostima. Naši klijenti posebno cijene visoke standarde koje primjenjujemo.

Osnovana 2014. godine, tvrtka Golden Leaf posvećena je unapređenju kvalitete ponude malih iznajmljivača objedinjavanjem agencijskih usluga, cjelovitog upravljanja imovinom i implementiranju novih tehnologija.  Naš cilj je postati vodeći partner za upravljanje premium imovinom u Hrvatskoj pružanjem profesionalnih proizvoda i usluga pojedincima i poduzećima. Pomažemo našim klijentima da ostvare potpuno zadovoljstvo i maksimalne rezultate iz najma svoje imovine, neovisno radi li se o naslijeđenoj vikendici, luksuznoj vili ili investiciji u pasivni prihod.

Pronalaženje tvrtke za povjerenje u vaše ulaganje nije jednostavan ili jednostavan izbor, pa neka naše iskustvo govori za sebe.

Golden Leaf Office
service
what do you want to change

AGENCIJA

Nastojimo svim našim klijentima pružiti najbolje moguće iskustvo kombinirajući vrhunsku korisničku podršku i tehnološka rješenja kako bismo stvorili besprijekorno iskustvo putovanja.

Svaka izmjena gostiju je izazov kojim gradimo naše iskustvo i približavamo se zajedničkim ciljevima!

Nekretnine
80 +
Broj naših gostiju
7300 +
Lokacije
32 +
Ocjena
4,8 / 5
Zadovoljstvo gostiju
97%

NAŠE VRIJEDNOSTI

Tvrtka Golden Leaf posvečena je vrijednostima koje bismo i sami očekivali kada bi bili u poziciji naših klijenata; poštenjem, integritetom, pouzdanošču i etičkim ponašanjem. Svaki pojedini uspjeh našeg poslovanja je izravan rezultat tih vrijednosti. Gradimo tvrtku temeljenu na načelima uzajamnog poštovanja, timskog rada i podrške među svim suradnicima u tvrtci jer su oni temelj branda Golden Leaf.

NAŠI PARTNERI