fbpx

Reset Password

click to enable zoom
Loading Maps
We didn't find any results
open map
Your search results

Homes & Villas by Marriott International

PRIDRUŽITE SE NAŠEM PREMIUM PROGRAMU

U ovaj premium program mogu se uključiti samo jedinstvene kuće i vile koje zadovoljavaju standarde

Homes & Villas by Marriott International globalna je ponuda iznajmljivanja kuća koju je pokrenuo Marriott International s vizijom da Marriottovu 90+ godina iskustva u turizmu prenese na tržište iznajmljivanja kuća.

ŠTO JE HOMES & VILLAS BY MARRIOTT INTERNATIONAL

Marriott International je vodeća turistička tvrtka koja obuhvaća portfelj od više od 7.300 objekata pod 30 vodećih brendova, uključujući Marriott Hotels, Sheraton, Westin i The Luxury Collection koji obuhvaća 134 zemlje i teritorija. Tvrtka nudi nagrađivani program putovanja Marriott Bonvoy koji omogućuje više od 140 milijuna članova da zarade i iskoriste bodove vjernosti diljem svijeta.

Homws & Villas by Marriott International globalna je ponuda iznajmljivanja kuća,cila i apartana koju je pokrenuo Marriott International s vizijom da Marriottovu 90+ godina iskustva u turizmu prenese na tržište iznajmljivanja kuća. S fokusom samo na premium i luksuznu razinu kuća za iznajmljivanje, Marriott surađuje s odabranim profesionalnim tvrtkama za upravljanje nekretninama kako bi osigurao da je svaki oglašeni Marriot smještaj po standardu koji se očekuje od Marriott Internationala. Saznajte više na homesandvillasbymarriott.com.

Često postavljana pitanja

Gosti koji rezerviraju preko Homes & Villas By Marriott International imaju pristup jedinstvenoj kolekciji privatnih kuća, od bungalova na plaži, prostranih vila, udobnih koliba i karakternih gradskih kuća, stanova, apartmana i penthousea.

Svaki dom je drugačiji. Neki domovi su u vlasništvu ljudi koji često putuju ili obitelji koja je često odsutna tjednima i žele nekog ugostiti dok ih nema. Drugi su domovi oni koji su rijetko naseljeni. Budite sigurni, osobni predmeti vlasnika kuće bit će pohranjeni, a sva mjesta koja nisu za koristiti biti će označena da su za privatnu upotrebu.

Ponude s visokom odabirom: Surađujemo samo s profesionalnim tvrtkama za upravljanje koje nude vrhunski i luksuzni inventar privatnih kuća i svaki dom se procjenjuje – osobno ili digitalno – prije nego što bude uvršten na našu stranicu.

Samo profesionalno vođeni domovi: Standardi su važni i svaki popis nekretnina na Homes & Villas by Marriott International profesionalno vodi jedan od naših pouzdanih partnera za upravljanje nekretninama, koji gostima pružaju profesionalno očišćen dom uz podršku 24/7, brzi Wi-Fi, vrhunsku posteljinu i sadržaje, te pogodnosti za obitelj na zahtjev.

Zaradite i iskoristite uz Marriott Bonvoy: članovi Marriott Bonvoy mogu zaraditi i iskoristiti bodove za sve boravke u Homes & Villas by Marriott International. Ostale pogodnosti za članove vjernosti koji borave u Homes & Villas by Marriott International uključuju:

– Članovi mogu zaraditi bodove na temelju istih kriterija kao i u Marriottovim hotelima za dugotrajan boravak: 5 bodova za svaki potrošen dolar.

-Članovi imaju pravo na bonus bodove na temelju Elite statusa

– Članovi koji ispunjavaju uvjete dobivaju i Elitni dar dobrodošlice u obliku posebnih pogodnosti ili bodova.

Kao najveća hotelsko turistička tvrtka na svijetu, Marriott ima veliki program vjernosti i mogućnost predstavljanja vašeg doma milijunima imućnih gostiju. Ako postanete Golden Leaf Premium i imate svoj smještaj na popisu Homes & Villas by Marriott International, vaša je nekretnina odmah povezana s ovim brendovima i time stječe priznanje kao vrhunski, premium i luksuzni smještaj.

Agencija Golden Leaf je odabrana kao pouzdana agencija za oglašavanje nekretnina na homesandvillasbymarriott.com, i zadovoljstvo nam je što možemo našim vlasnicima kuća ponuditi priliku da njihov dom bude naveden na ovom ekskluzivnom kanalu.

Uz proces registracije i pregleda, zahtijevamo da svi naši objekti budu dostupni kao trenutne rezervacije. To znači da će gosti imati mogućnost rezervirati vaš smještaj bez da nas kontaktiraju. Kako bismo to učinili, od vas ćemo zahtijevati iCal poveznicu koju ćemo koristiti za sinkronizaciju naših kalendara rezervacija.

Kako bi se vaša nekretnina smatrala uvrštenom na homesandvillasbymarriott.com, molimo koristite donju poveznicu za pristup obrascu za prijavu i predstavnik Golden Leaf-a će vas kontaktirati putem e-pošte s daljnjim informacijama.

Vertigo
Vertigo
vertigo

IMATE LI ONO ŠTO JE POTREBNO

Imate li ono što je potrebno da postanete Premium Golden Leaf partner?

Samo naš premium Golden Leaf nekretnine ispunjavaju uvjete za uključenje u Homes & Villas By Marriott International platformu. Pošaljite svoju prijavu već danas koristeći donju poveznicu.

OBRAZAC ZA PRIJAVU I PROBIR