fbpx

Reset Password

click to enable zoom
Loading Maps
We didn't find any results
open map
Your search results

Česta pitanja za goste

PUTNIČKE INFORMACIJE I OPĆI UVJETI

Opći uvjeti ugovora.

Verzija: 1.0 / 5 Travanj 2019

Misija tvrtke Golden Leaf

Naša misija je svim našim gostima osigurati boravak ugodniji nego su se nadali i trenutke kojih će se kroz život rado sječati. To svakodnevno ostvarujemo jer ih uistinu i tretiramo kao drage goste a ne kao dio posla kojim se bavimo.

REZERVACIJA

Kako bi rezervirali jednu od naših nekretnina svatko tko putuje mora imati najmanje 21 godinu ili biti u pratnji roditelja ili zakonskog skrbnika.

Djeca mlađa od 3 godine ne utječu na maksimalnu popunjenost.

Za svaki objekt je propisana maksimalna količina ljudi koja u njemu može boraviti. Ponekad to uključuje moguče dodatne goste ali taj podatak ćete pronači posebno naveden u opisu. Hrvatski zakon dokumentom o kategorizaciji objekta regulira njegov maksimalni kapacitet.

Svaka od nekretnina u našoj ponudi ima sljedeća pravila otkazivanja: 14-dnevno, 30-dnevno, 60-dnevno i 90-dnevno. Pravila otkazivanja za svaki objekt istaknuta su u njegovom opisu. Dodatne informacije potražite klikom na:
href=”https://goldenleafproperties.com/cancellation-policy/”>CANCELLATION POLICY section.

Svaka nekretnina ima različita pravila u za kućne ljubimce. Ako imate kućne ljubimce potražite filter koji to regulira u Vašoj pretrazi kako bi Vam sustav brzo prezentirao samo objekte koji su za Vas. Obratite pažnju na opis mogučnosti jer neki objekti dozvoljavaju samo određene vrste kućnih ljubimaca ili se boravak ljubimaca nadoplačuje.

Jednodnevni boravak je obično rezerviran za sobe i male apartmane. To je slučaj zbog logistike koja je potrebna za pripremu objekta za nove goste. Objekti u našoj ponudi nisu poput hotelskih soba, zahtijevaju sate pedantnog čišćenja i pažnje prije dolaska svakih novih gostiju. Međutim, obzirom da su neki od naših objekata uistinu neponovljivi našim gostima dozvoljavamo da rezerviraju minimalan broj noćenja za pojedini objekt a da odsjednu samo jednu noć.

Iznosi koje je potrebno uplatiti pokriveni su pravilnikom o OTKAZIVANJU href=”https://goldenleafproperties.com/cancellation-policy/”>CANCELLATION POLICY. Međutim, opće pravilo je da 30% uplate mora biti izvršeno kako bi potvrdili svoju rezervaciju. Sve rezervacije izvršene 10 dana prije dolaska potrebno je platiti u cijelosti.

Neki od naših domova su savršeni za organizaciju vjenčanja i privatnih ili ostalih javnih događanja. Ovisno o pojedinom objektu su u tom slučaju pravila različita. U slučaju dogovora imajte na umu da će cijena biti prilagođena ali i da su broj uzvanika kao i parking mjesta u pravilu ograničeni površinom i samom lokacijom objekta. Kako bismo Vam dali točne informacije za pojedini objekt kontaktirajte nas na: +385992864700.

Molimo vas da nas kontaktirate za bilo kakve izmjene vaše rezervacije. Obično nastojimo udovoljiti svim zahtjevima, ali ponekad bi u slučaju izmjena rezervacije mogle nastupiti dodatne naknade.

Da, za sve boravke dulje od 30 dana nudimo niže cijene. Ponude su dostupne isključivo na upit.

Ako se željene promjene zatraže najmanje 30 dana prije dolaska, pokušat ćemo udovoljiti vašem zahtjevu. Međutim, promjene su podložne dostupnosti drugih domova u ponudi. Ako je novi odabrani objekt skuplji , dužni ste platiti razliku u cijeni. Svim našim gostima omogućujemo otkazivanje ili bilo kakve izmjene rezervacija prvih 48 sati od trenutka rezervacije.

Rezervacijom se gosti obvezuju prihvatiti pravila i odredbe Golden Leaf-a. Neki od naših objekata zahtijevaju od Vas da potpišete ugovor o rezervaciji kojim potvrđujete da pristajete na pravila koja su postavljena za taj objekt. Uputiti ćemo Vas da pročitate i potpišete ugovor te nam ga vratite potpisanog putem e-pošte.

Uplatu možete izvršiti putem naše web stranice ili sigurne poveznice za plaćanje koju možete dobiti od nas. Prihvaćamo Visa, MasterCard i Maestro kartice.

ZNAČAJKE

Pušenje je zabranjeno u svim objektima u našoj ponudi.Zabrana se odnosi na zatvorene prostore.

Svi objekti u našoj ponudi su opremljeni sa svim bitnim stvarima, uključujući posteljinu i svježe ručnike. Za detaljnije informacije o pojedinom objektu pogledajte opis objekta.

Molimo pogledajte opis objekta za koji ste zainteresirani kako bi saznali točne detalje. Gloden Leaf standard opremljenosti Vam u svakom slučaju jamči da ćete u objektu zateči: sapun, papirnate ručnike, toaletni papir, deterdžent za pranje rublja, omekšivač tkanina, tekućinu za ručno pranje posuđa, spužve za pranje posuđa, četku za pranje posuđa, kuhinjske vrećice za smeće i kante za smeće s poklopcem. Ako postoji nešto određeno što želite da Vas dočeka po dolasku, javite nam.

Svaki objekt u našoj ponudi ima zasebno organiziranu ponudu TV kanala i streaming opcija. Golden Leaf ne može jamčiti dostupnost TV usluge ili TV kanala. Ako za vrijeme boravka imate potrebu za posebnim TV uslugama ili određenim TV programom molimo Vas da nas prethodno kontaktirate kako bi za Vas provjerili stanje i bili sigurni da ćete biti zadovoljni.

CHECK-IN & CHECK-OUT

Mi dočekujemo većinu naših gostiju, ključeve će vam dati jedan od naših djelatnika. U slučaju da želite ili je jedina opcija samostalni ulazak u objekt, upute će Vam biti poslane najmanje 7 dana prije dolaska. Upute koje ćete primiti će biti sveobuhvatne i sadržavati će SVE informacije koje su potrebne da na siguran i učinkovit način sami dođete do objekta i neometano u njega uđete.

Rani check-in može biti dostupan, ovisno o raspoloživosti. Molimo Vas da nas obavijestite 3 dana prije dolaska ako vam je potrebna ranija prijava. Naš tim će napraviti sve što može se udovolji Vašem zahtjevu.

Uobičajeno vrijeme dolaska je od 16:00 (4PM) do 22:00 (10 PM). Ako Vaš dolazak iz bilo kojeg razloga nije moguč prije 22:00 (10 PM) ili Vam je potreban raniji dolazak molimo da nas obavjestite minimalno 3 dana prije dolaska kako bi s Vama dogovorili sve što je potrebno. Zadržavamo pravo dodatno naplatiti za sve dolaske iza 22:00 (10 PM).

Uobičajeno vrijeme za check-out je u 10:00 (10 AM). Molimo vas da nas obavijestite ako će vam biti potrebna kasnija odjava, a mi ćemo se potruditi ispuniti vaš zahtjev. Check-out nakon ugovorenog vremena će Vam možda biti dodatno naplačen.

ODRŽAVANJE I HIGIJENSKE POTREPŠTINE

Ne. To Vam nismo u mogučnosti omogučiti. Naši čistaći imaju stroge procedure koje moraju poštovati prilikom čišćenja koje nije moguče zanemariti. U svakom slučaju se od naših gostiju očekuje da prostor u kojem su boravili ostave u dobrom stanju, uredan, da je svo smeče bačeno u kante za otpatke a suđe oprano ili u perilici suđa. To je tako navedeno i u uvjetima ugovora.

Golden Leaf osigurava određeni potrošni materijal koji bi trebao biti dostatan kod normalnog korištenja za cijeli boravak gosta (toaletni papir, sapun, šampon…). Međutim ako se radi o kuhinjskim papirnatim ručnicima, tada osiguravamo samo količinu koja je dostatna da ne oskudjevate na početku boravka a od Vas se očekuje da kupite dodatni kad iskoristite zalihu koja Vas je dočekala u objektu. Slobodno nas kontaktirajte prije ili za vrijeme boravka kako bi Vam detaljno mogli dati informacije o svemu što Vas zanima na ovu temu.

Molimo provjerite sve ormariće ispod sudopera i iznad hladnjaka. Ako nešto nedostaje što mislite da je trebalo biti osigurano, javite nam. Možemo Vam ih donijeti ili ćemo nadoknaditi novac ako sami kupite ono što je trebalo biti osigurano.

Prilikom predaje ključa imamo običaj našim gostima pokazati sve važne stvari koje trebaju znati za vrijeme boravka. Kada neka oprema ne funkcionira rijetko se radio o kvaru. Ako nešto uistinu ne funkcionira, kvar ćemo nastojati ukloniti u što kračem roku. U večini slučajeva problem rješavamo telefonski davanjem detaljnih uputa ili su upute spremne u objektu a mi ćemo Vam ih pomoći pronači.

Svi naši objekti su temeljito očišćeni nakon svakog boravka. Međutim, nismo u mogućnosti jamčiti da nećete imati reakciju u objektu koji inače prima kučne ljubimce.

IZGUBLJENO I NAĐENO

Ako predmet pronađemo, vratiti ćemo Vam ga ako nas obavjestite u roku od dva tjedna od datuma odlaska. Svi predmeti koj nisu zatraženi u roku od dva tjedna biti će donirani lokalnoj dobrotvornoj udruzi. Naplaćujemo naknadu od 25€ + troškove slanja za pokrivanje troškova rada, vožnje i poštanskih naknada.